درخت بادام، بومی نواحی خاورمیانه و جنوب آسیا است. درگذشته این میوه توسط تاجران آسیا از طریق جاده ابریشم به سایر کشورها صادر و به دنیا و بهخصوص اروپا معرفی شد. صادرات آن با شناخته شدن خواص بینظیر آن برای اقوام و طبیبان، روزبهروز افزایش یافت تا جایی که مردم آن نواحی نیز به فکر افتادند که با کاشت درخت بادام در سرزمین خود این محصول را تولید کنند. مردم از این میوه خوشطعم بهعنوان میانوعدهای مغذی استفاده میکردند و از آن بهعنوان نماد باروری، شادی و برکت در جشنهای خود پذیرایی میکردند؛ عدهای نیز به آن لقب مهره زیبایی داده بودند و از شکوفه و میوه آن در تزیینات استفاده میکردند و در لوازمآرایشی خود آن را بهعنوان زیبا کننده و طراوت دهنده پوست استفاده میکردند. بااینحال امروزه ایالاتمتحده امریکا و اسپانیا بزرگترین تولیدکننده این میوه در سطح جهان هستند و صادرات این میوه در امریکا رتبه هفت مواد غذایی به خود اختصاص داده است. ایران با تولید 6% بادام جهان در رتبه پنجم تولیدکنندگان این میوه قرار دارد که البته بیشترین حجم تولید مربوط به استان آذربایجان شرقی است.
خواص بادام
مصرف این میوه به لحاظ خواص مختلف و فواید فراوانی نظیر کاهش درد کبد، درمان زخم روده و مثانه، رفع سرفه و ناراحتیهای حنجره، خاصیت التیام بخشی و از بین بردن بیماریهای پوستی همچون سوختگی، آکنه و لک، از بین بردن ترک دستوپا و رفع خارش و... در ادوار تاریخی همواره موردتوجه بوده است. هماکنون این میوه بهصورت خوراکی و آرایشی مورداستفاده قرار میگیرد. مصرف خوراکی این میوه به دلیل حجم بالای چربیهای خوب موجود در آن و ایجاد حس سیری در فرد، توجه متخصصان تغذیه را نیز به خود معطوف نموده است. این گیاه باید در معرض نور مستقیم خورشید قرار داشته باشد و همچنین نوع آبوهوا هم تأثیر زیادی بر مقدار و کیفیت تولید محصول دارد. 49% دانه بادام را روغن، 62% اولئیک اسید غیراشباع، 23% لیتولئیک غیراشباع و 6% آن را پالمتیک اسید اشباع تشکیل میدهد. آنتیاکسیدانهای موجود در بادام بهطور متناسب سموم و رادیکالهای آزاد را پاکسازی میکند. شناخته شدن این میوه بهعنوان منبع غنی ویتامین E که به نام غذای پوست در بین متخصصان شایع شده به شهرت جهانی آن منجر شده است و شعار معروف (پوستی بهتر با بادام) را رایج کرده است. ترکیبات معدنی موجود در این میوه باعث شده بهعنوان محصولی جهت التیام بخشی سریع و جوانسازی سلولهای پوست معرفی شود. دفاع از پوست در برابر آسیبهای زیستمحیطی از دیگر مزایای این میوه مغذی است. خاصیت پاککنندگی با از بین بردن آلودگیهای زیر جلدی و خاصیت درخشان و نرمکنندگی ازجمله فواید دیگر آن بوده و درنتیجه سبب محبوبیت و تولید روزافزون آن در سراسر جهان شده است. نداشتن عوارض جانبی موجب شده کمتر محصولی در مقام مقایسه با این میوه و فرآوردههای حاصل از آن قرار گیرد. مشاهده تغییرات ظاهری و بهبود وضیعت پوست باعث محبوبیت بیشتر این محصول در بین مردم شده است.
چرا صابون نرم بادام+ کوجیک اسید؟
کوجیک اسید از فرایند تخمیر قند جوانههای برنج به دست میآید و با مهار غیرقابلبرگشت آنزیم تیروزیناز سبب توقف و سنتز ملانین توسط ملانوسیتها و باعث از بین رفتن لکههای ناشی از بارداری و آفتابسوختگی و تا حدودی کاهش ککومکهای پوست میشود. همچنین اسید کوجیک دارای خاصیت ضد قارچ و ضد باکتری است.
علاوه بر کوجیک اسید، برای مطابقت با شرایط اقلیمی ایران روغن بادام نیز که خود برای پوست خواص بسیار زیادی دارد به این محصول اضافه شدهاست. روغن بادام موجب نرمی، لطافت و شفافیت پوست میشود و بهعنوان مکمل اسید کوجیک پوست را تغذیه میکند. ضمن اینکه روغن بادام حاوی ویتامینهای A، B، فسفر، پتاسیم، سدیم و آهن میباشد.
صابون نرم بادام+کوجیک اسید
مواد
این صابون با فرم صابون بچه برای هر پوستی مناسب است و بدون هرگونه رنگ و اسانس شیمیایی تولید شده تا بههیچوجه از اثر آن کاسته نشده و حداکثر اثربخشی در طی یک دوره سهماهه منظم رؤیت شود.
ویژگیها
• کمک به تسریع درمان آکنه و جوشهای سرسفید و سرسیاه
• کم کردن خارش در افراد مبتلا به بیماری سرخک و مخملک
• کمک به تسریع بهبود محل سوختگی در افرادی دچار سانحه
• رفع اگزما با استفاده منظم این محصول
• جوانسازی پوست از طریق کم کردن آثار چینوچروک
• محصولی قابلاعتماد جهت از بین بردن لکههای صورت
• جلوگیری از خشکی پوست در فصل زمستان
• نرم نگهداشتن دستوپا در مقابل تغییرات فصلی
• از بین بردن لکههای دوران بارداری
• از بین بردن و کم کردن ککومک و داشتن خاصیت آنتیباکتریال
• منبع غنی از ویتامینهای A، B، E جهت تغذیه پوست
• پاکسازی پوست از ذرات گردوغبار و آلودگی از طریق از بین بردن سلولهای مرده
• کمک به از بین بردن لکههای قهوهای و قرمز پوستی ایجادشده ناشی از تابش شدید آفتاب
• جذب سریع توسط پوست به علت سبکی ترکیبات این محصول
• کمک به گردش خون و سفت کردن پوست سالمندان
• کم کردن سیاهی دور چشم
دوره مصرف
روزانه به مدت 3 تا 6 ماه
منبع: دیجی زیبا
- ۹۴/۰۷/۰۶